puheterapiaa

Osaavaa puheterapiaa lapsellesi, läheisellesi tai Sinulle itsellesi

Tervetuloa tutustumaan sivustoomme. www.kokenutpuheterapeutti.fi on kokeneiden ja osaavien puheterapeuttien kollegiaalinen verkosto, jonka avulla voit löytää lapsellesi, nuorelle tai itsellesi/läheisellesi sopivan puheterapeutin. Kaikki tämän sivuston puheterapeutit toimivat yksityisinä puheterapeutteina ja meillä on pitkä kokemus vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta.

Pitkäjänteistä sitoutumista ja kokonaisvaltaista tukea

Puheterapia vaatii laaja-alaista ja usein myös erityistä osaamista, joten yhteistyökumppanin valintaan kannattaa paneutua. Me olemme perehtyneet syvällisesti niihin puheen, kielen kommunikaation ym. ongelmiin, joita kuntoutamme. Kouluttaudumme lisää ja ideoimme työn sisältöjä ja työskentelytapojamme kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Yhteistä meille on myös pitkäaikainen sitoutuminen asiakkaisiimme ja vahva halu auttaa. Puheterapian asiakastyön lisäksi moni meistä kouluttaa tai antaa työnohjausta sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille.

Lyhyt konsultaatio vai pitkäkestoinen terapiasuhde?

Tarjoamme palveluja itsemaksaville asiakkaille, julkisen terveydenhuollon tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksen tai KELA:n kuntoutuspäätöksen saaneille asiakkaille. Joskus asiakas tarvitsee vain muutaman ohjauskäynnin, kun taas toisinaan yhteistyö voi jatkua useampia vuosia. Yhteistyöhön osallistuvat useimmiten asiakkaan omaiset ja muut lähi-ihmiset. Puheterapia voi toteutua terapeutin vastaanotolla tai asiakkaan arkiympäristössä kuten päiväkodissa, koulussa tai kotona.

Yhdessä tavoitteita kohti

Tällä sivustolla voit tutustua meihin ja löydät yhteystietomme. Linkki ohjaa sinut kunkin terapeutin omalle kotisivulle. Löydät myös tiedon, jos puheterapeutilta on vapautumassa lähitulevaisuudessa vapaa asiakaspaikka. Ole yhteydessä suoraan haluamaasi terapeuttiin. Tehdään yhdessä arjestanne parempaa!

Miksi valita kokenut terapeutti sivustoltamme?

Yhteistä meille on myös pitkäaikainen sitoutuminen asiakkaisiimme ja vahva halu auttaa.

Tutustu puheterapeutteihimme